Wednesday, December 7, 2011

t-shirt muslimah

Assalamua'laikum..

ok, disamping jual kurma badam dan shaklee, saya pun ada jual t-shirt muslimah. jadi kalau nk beli or jamu2 mata tgk t-shirt muslimah, leh tgk kt sini

link ni utk baju menyusu/ nursing shirt
nursing blouse

link ni utk t-shirt muslimah yang tak menyusu.hehee 

jemput la jamu-jamu mata ye.. :)


kalu berminat nk beli, just komen kt bawah gambar atau email kt [aniahmad_peace@yahoo.com] dgn tajuk t-shirt muslimah. bgtau kod ape, saya akan cek stok n reply a.s.a.p ^_^

errr..berhajat nk letak juga gambar2 t-shirt tu kat sini.nanti la ek. kena uruskan masa betul2.aduss

Corat Coret Supermak: hajat di hati nak jadi superbisneswoman juga. boleh?hihihii ;)

0 comments: