Sunday, December 4, 2011

SET MENYUSU SHAKLEE

Assalamua'laikum..

Ok meh sambung citer entry yg lepas.. oleh kerana terdesak sangat maka saya try aje apa yang dirasakan boleh membantu banyakkan susu..u named it, dari jantung pisang, bendi, periya, sawi, lobak putih, kurma, habbatussauda', dan macam-macam lagi. alhamdulillah tak tau la yg mana yg berkesan sebab tak try satu2, main maaakan je..semuanya membuahkan hasil. tak cukup dengan itu, saya try ESP dan set utk ibu menyusu dari shaklee 

Energizing Soy Protein



 ESP ni produk yang mula-mula daku amik. sebenarnya amik sebelum kejadian susu rosak tu lagi. rujuk entry terdahulu

Beli sebab customer kurma badam daku promote. malu alah beli je la..leh gak try.mula2 minum macam tak leh terima rasa dia. lama-lama macam sedap lak. nak2 makan dengan kurma badam pojaan daku itu.wallah!

memang tak dinafikan ESP ni sedikit sebanyak membantu jugak la dalam perjalanan penyusuan daku ini. bezanya sebelum amik Esp ni, umar kerap gak berjaya malam utk nyusu,hampir setiap jam. stress jugak la..nak2 masih dalam pantang, badan pn tak pulih betul lagi n cepat penat. Lepas amik tu Umar nampak macam cepat kenyang, kejap je nyusu, dah lepaskan. malam lak jaga 2-3 kali je untuk nyusu. ini pengalaman saya la..tak pasti lak org lain?? nak tau cuba sendiri je la..ekekee..

lepas kejadian susu rosak tu, saya try set ni pula

set utk ibu menyusu dari geng Euphoria Shaklee
daku beli set ni, tapi set percubaan je la..utk 30hari..saje nk cuba try test.. :)
2minggu pertama tak rasa apa2 pn, cuma kena selsema yang bila hilang je, kena balik, asal baik je dia datang balik, baik je datang balik. i wonder why? tapi buat tak tahu..teruskan aje alang2 dh beli kan..

masuk minggu ke 3 baru nampak sedikit perubahan. dari hasil perahan around 2-3 oz per sesi, dh leh dapat sampai 4-5 oz per sesi. kadang2 up sampai 7oz! terujanya daku! alhamdulillah.. rezeki my little umar :)

dari mula2 masuk keja, pam hari ini untuk esok selama almost 2minggu. slowly dh boleh buat stok hingga penuh peti. Sesungguhnya segala puja dan puji itu hanya utk ALlah.. :)

anda nak cuba? 

emailkan pertanyaan anda ke [aniahmad_peace@yahoo.com] atau
sms onlyke 0135188860
dijamin harga yang cantik,tertarik kau memang da booooom lah! bersama konsultasi percuma ^_^


0 comments: