Saturday, September 12, 2015

@ Turkiye - Tiket Airlines

Idokla tips sgt pn. Hakak pn newbie lg dalam arena travelling ni. Hehe

Cari tiket murah
Tips nya adalah cari 2-3bulan awal. Haha tips la sgttt. Hakak dh mula mensurvey tiket since bulan 12 walau april tu baru nak pergi. Pernah terrrnampak offer dr Etihad Rm19++ return. Tp time tu kenapalaaa tak beli entah T_T

Hakak gigih tau check semua website airline hampir setiap hari.haha :D

Maklumla melangut je kt rumah kannn.. 
Etihad
Emirates
Mas
Turkish Airlines

Tu antara airlines yang selalu diperiksa lah

Lastly hakak beli tiket berdua dgn anakanda return dgn harga kt bawah ni. Gigih tu simpan lg gambaq ni. Haha



Ok la kot. Tunggu2 lg takut makin mahal plak. Beli tu dalam mid feb.

Kalau korang dekat, dan berpeluang jenguk2 Matta Fair, dengar cerita murah2 gak tiket time fair tu. Biasanya diadakan pada Mac dan Sept. So boleh la survey2 kan

Hakak ni nak menapak ke sana hmmm baiklah beli online jerk. Hehe

Ok soon sambung cerita perjalanan kembara hakak selama 12hari di Turki k. Stay tuned!

;)

1 comments:

Ain Rahman said...

bestnya.. tak sabaq nak tunggu next entry. Istanbul, ceq mai. haha