Sunday, September 6, 2015

Sembelit bawa maut!

assalamualaikum

semalam terbaca kisah seram ni. semalam lagi. mak tang gini lah.. dapat idea nk update blog bukan boleh dan dan tu jugak terus update. banyak halangan dan kekangan. kikiki

ok berbalik cerita tadi, sangat horor ok.

5kg najis dalam usus?? woww! sangattt

itu kesan setelah 10tahun SEMBELIT. fuhhh. nauzubillahiminzalik

sembelit jangan pandang ringan tau. memangla macam tak ada apa2, berak je kottt. tapi cuba bayangkan, asyik makan makan makan makan je, yang keluarnya tak ada. benda yang kita makan tu berkumpul kat mana? erkkk

bila kumpul lama2 itu yang jadi toksin balik kt tubuh. penting kena detox.

teringat sorang adik nurse yang datang check up adib masa adib 10 hari, hari tu. beliau mengadu susah membuang, maka hakak pun sajes amik HERBALAX. lepas 10 hari, yakni masa beliau datang rumah untuk check up adib 20 hari, seronokkk beliau bercerita. badan rasa ringan. perut rasa kempis. beliau cerita jugak masa mula2 amik herbalax tu, najis yang keluar berlendir2 hitam! yuksss. geli kan membayangkan? cuba bayangkan kalau benda tu duduk dalam usus tak keluar2? erkkk

sape2 yang ada masalah membuang ni kan, hakak sangat sangat lah nak rekemen ambil herbalax ni. inshaAllah sangat sangat membantu kalian. hakak nak kongsi beberapa review pengguna yang bermasalah dan alhamdulillah berjaya menyelesaikan masalah mereka



fokus pada masalah sembelit tu tau. bukan tang kurus tu. kurus tu bonuss 





kalau korang ada masalah ni, dan nak cuba product ni, jangan memalu contact hakak tau. jangan biarkan diri anda di selubungi kegelisahan yang tak berkesudahann.. hew hew hew

----------------------------------------------------------
INFO & ORDER 
Ani Ahmad
013.518.8860
ani-ahmad.blogspot.com
----------------------------------------------------------

0 comments: