Thursday, August 27, 2015

Italy.. Kami datang!!


Assalamualaikum

Kehangatan musim sejuk Italy dah dirasaiii! Winter hangat ke? Kuikui

Semalam, terima sms dr shaklee on detail flight yg bakal menerbangkan kami ke italy november nanti. ( cerita semalam, baru nk update? Maklumla ibu berpantang anak kecik 4org! >_< ) 


Haa best tak best tak? Kalau cakap x best tu mesti jeles kan kan kan. #alaguraupuntakboleh. Hehe

Selang beberapa jam, dapat plak itinerary  sepanjang kat sana. Huii makin tak sabarrr!!

( kasi can hakak show off kejap ye.haha ) 






Excited tu memangla tak dapay disangkal lagi. Maklumla, tak pernah sampai Italy pn kan. Dalam mimpi pun tak pernah!

Dalam keheksaitedan itu,ada sikit rasa hmm bagaimana nak describe ya...

Kerana memandang mata budak comel yg soleh ini 😂😂😂😂


Doakan kami ye, sesiapa yang membaca ini. Moga Allah pelihara kami, memberikan yg terbaik utk kami. Sobss

Dan doakan juga tahun depan hakak berjaya hangkut anak cucu hakak bawak ke Orlando, USA  sekali ye! 

Maceyy

Hakak banyak hutang entry dengan diri sendiri nak mengarang. Doakan setiap saat yang Allah pinjamkan ini hakak manfaatkab sebaiknya okeh! 

Babai










0 comments: