Saturday, August 29, 2015

Facial?

korang pernah g buat facial?

sape geng dengan hakak? jenis yang tak stick pada sejenis brand pencuci muka je. lepas habis satu, hakak try produk lain plak. sebut la apa jenis pencuci yang jual kt farmasi ke, pasaraya ke, inshaAllah semua hakak dah pernah cuba. shurah? safi? eversoft? eh banyak lagi la sampai tak terrecall.hihi. sampailaaaa hakak kenal produk ni :D

Hakak tak pernah pergi facial tau. jadi tak tahu apa depa buat masa facial tu. kikiki
Tapi kalau nk suruh hakak demo product shaklee ni kt muka korang, hakak memang konpiden habis!
Sebab dah merasai sendiri kan. Memang superbbb! Puas hati!



Ada review kata kalah **II, wallahualam la sebab hakak pun tak pernah guna **II tu.kikiki
Rutin setiap kali mandi, tonyoh muka dengan make up remover untuk buang kulit mati, daki2 dan kotoran. Ye lah hakak kan surirumah, chores kt rumah ni memang bikin muka dan badan melekit2 kan.conpem berdaki. lols

walaupun hakak memang jenis tak bermekap, tp personally hakak rasa make up remover ni perlu sebab memang rasa beza lah cuci muka guna make up remover dulu vs tak guna.

Lepas tonyoh tu, bilas dengan air. Ya Allah rasa kulit "bebas!" Tak reti nak describe. Mehla sini hakak nak bg sample try. Haha

Lepas tu, cuci dengan pencuci muka shaklee ni plak. nama dia hok shaklee bagi adalah Gentle Deep Foaming Cleanser.Gentle uuu. memang lembutttt mencuci kulit ni. hehe. Best sgt!  Picit sikit je, bersihhhh je rasa muka.

The best part is, 1 tube ni, tahan laaaaamaaa gilos. Hakak share dengan somi pn tahan 3-4bulan.
Eh pendek kata berbaloi baloi la dengan harga jika nak dibandingkan dgn kualiti dan kuantiti 👍🏻👍🏻

yang best lagi kan, sikit pun tak rasa kering ke rengsa ke sebab tak ada chemical berbahaya digunakan dalam produk ni tau. semua guna bahan semulajadi je. dijamin selamat berkesan mesra alam giteww. hehe


utk info dan order jgn segan contact hakak, okay?
013.518.8860

 sampai situ dulu, babai :D

0 comments: