Monday, June 16, 2014

Kisah cinta dgn shaklee? Part #1

Hmm.. Sbnrnya dh x berapa igt cmne bermula bibit2 cinta. Hehe

Tp ani bermula dgn consume ESP. Masa tu ESP tgh promo. Beli dgn Puan Wani. Entah mana la puan wani tu skrg, dh tukar nama kot. Cari balik dh x jumpa :(

Masa tu dlm pantang lepas bersalin Umar. Misi mengumpul stok susu sebelum masuk mengajar. Macam besttt je tgk org shaklee dok bercerita. 
Entah macam mana tergerak beli dgn Puan wani :)

Lepas habis setin, bestla ESP ni!

Masa tu berpantang sendiri, masih menyesuaikan diri beranak 2. Si kakak xsekolah lg masa tu. Mesin basuh rosak! Agak stress dan terkejar2. Padahal bila fikir balik tak de apa sgt pn la haiii. Hover tau mak jemah nk stress2 bagai. 

Dipendekkan cerita lepas habis 1tin esp, dok berkira2 nk beli lg, sebab al fulus pn x berapa mengizinkan. Entah macamana, terjebak jual kurma badam. Untung runcit jual kurma, beli set percubaan menyusu dari Iffah Anuar ( nanny shaklee saya sekarang)

Lepas try set tu, aih best la shaklee ni. Pastu beli lg esp tp kali ni beli dgn kakG aka ruziah amin sebab kakg selalu borong kurma dgn ani. Hihi

Lepas dh rasa sendiri kebestan shaklee terbuka hati nk join ahli, masa tu xde la fikir nk biz. Just suka nk join. Saja gatai2. Join la di bawah mamaG. Ada kisah lenapa pilih mamaG :) sesungguhnya perancangan Allah itu maha sempurna kan, alhamdulillah ")



Lepas dh join tu, jeng jeng jeng.. ( sambung nnti) 

Wakaka

Bai 

Love being me,
Ani Ahmad <3

0 comments: