Thursday, March 22, 2012

Anak korang susah nak makan tak???

Anakanda saya yang sulung tu, dulu susah bebenor nak bg dia makan. biar la macammana sedap pn mak dia masak *eceehhh* mak ai liat benor nk makan. asyik susu susu susu je.. makan tak nak.  tapi lepas saya baca testi kat bawah ni kat grup eksklusip kitorang tu.. saya try laa.. Alhamdulillah memang menjadik laa!! suka mak! baru la berkobar2 nak masak bila anak berselera nak makan.. jom tengok testi satisfied pengguna nih :-)


saya cuma campur satu sudu kecil mealshake ni ke dalam susu anakanda setip hari. Alhamdulillah selera makannya mmg meningkat. Siap minta nasi lagi. suuukaa mak! :-)


Selain selera makannya bertambah, saya perasan antibodinya makin kuat. Yer la..budak2 dok nursery kan asyik selsema je.. tak baik2.. bila cuti, dok kt umah baik, hntar nursery selsema balik. tapi sejak bagi dia mealshake ni, selsema tu selsema juga..tapi cepat baik. kiranya tak melarat-larat la..

apa yang bestnya lagi, ianya membantu penghadaman anak dengan lebih lawas.. so kalu anak anda sembelit atau susah nak 'berak' memang sesuai sangat la.. xde la asyik nangis setiap kali 'yakyak'. taapii.. untuk 1 tahun ke atas sahaja tau.. below 1 tahun maknya lah kena ambil vitamin.keh keh.. :-D

apalah yang paling menggembirakan seorang ibu selain melihat anaknya membesar dgn siaht kan? kalau nak try, hubungi saya ye.. special price saya bagi untuk pembaca blog ini.. mention "mealshake SDM" then anda akan dapat harga istimewa beserta free postage + free konsultasi + free gift + servis after sales yang berterusan, insyaAllah..

Untuk maklumat lanjut anda boleh berhubung dengan saya melalui 
Email 
Yahoo : aniahmad_peace[@]yahoo.com 
Gmail : mama.amna[@]gmail.com 
Call/SMS/Whatsapp : 013-518 8860 
Terima Kaseh.. ^_^

 * These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2 comments:

ChibimarukO said...

haaa anak leha picky eater katanya lani..blhla dia try..

NoRaiNi aHMaD said...

haa..buleh la try.. mana tau serasi jugak macam amna.hehee