Tentang Saya



Assalamualaikum dan hi!

Nama saya Noraini, ani tu nama glemer kononnya :p Ahmad nama ayah saya :)
Saya adalah seorang ibu yg sibuk berkerja dari rumah (Work-At-Home-Mom) juga sibuk dgn anak2 ( 5, 3 dan 1tahun) oh ya, juga seorang guru pendidikan khas yg sedang bercuti 'Menyusukan anak' selama 2 tahun sehingga feb 2016 :)

Blog ni ditubuhkan dulu dgn nama mama-amna.blogspot.com. Asal2 buat blog ni dulu konon nak jadikan ia diari seorang ibu dan isteri. tapi tak konsisten. hangat2 tahi ayam :-D
setelah setahun++ kemudiannya, saya berhajat menjadikan ianya blog perkongsian info kesihatan dan ilmu vitamin setelah secara tidak dirancang terjatuh cinta dgn Shaklee 
pun begitu, sekali lagi, tidak konsisten! 
ketika itu, saya fokus menggunakan medium sosial fb utk tujuan berkenaan. sekarang baru terasa, alahaiiii ruginya tak mengoptimizekan blog dari dulu 

But it's okay  lets start it NOW! Better late than never kan 



Siapa Saya Dalam Shaklee

Alhamdulillah diizinkan ALlah saya telah mencapai pangkat tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator pada Oct 2013. 

''Being a master coordinator is not all about YOU. It is about how many lives that you've touch''





Saya berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat (Kepujian) Kustem dan Diploma Pendidikan (Matematik) dr IPGM kampus Tuanku Bainun. Antara pencapaian yg telah saya capai dalam shaklee



Shaklee National Conference 2013





Shaklee National Conference 2014




U.S Global Conference, Long Beach, California



juga melayakkan diri untuk 3 tiket ke US. saya bawa bersama anak perempuan dan ibu saya :)
@ LA airport

iron ladies @ Global Conference

us @ Shaklee HQ, Plesanton

us @ Universal Studio US

saya, di pentas dunia ;)

s2u Families di Global COnference

anak kandung dan anak shaklee di SHaklee HQ :)

us @ city Hall San Francisco

us @ Golden Bridge San Francisco

@ Fisherman Wharf, San Francisco


Pertemuan saya dan shaklee bermula selepas saya melahirkan anak kedua, Umar Muhaymin. mencari2 penyelesaian kepada masalah kelesuan meguruskan rumahtangga dan meneruskan penyusuan buat si manja. ALhamdulillah melorongkan jalan asbab pertemuan saya dgn peluang perniagaan dan produk yg hebat ini :)


Setelah 3 tahun membina empayar perniagaan shaklee, bersama2 sama serami lebih 1000 wakil jualan di seluruh Malaysia, menjadikan kami antara jaringan pengedar TERBESAR di Malaysia. Misi kami adalah menghubungkan anda lebih dekat dgn Shaklee :)


Bagi yang berminat mahu mendapatkan produk, mahupun untuk mendapatkan khidmat nasihat menjana pendapatan bersama shaklee, jangan malu dan segan untuk menghubungi saya atau jaringan pengedar terbesar di bawah bimbingan saya yang semestinya komited memberikan servis dan khidmat nasihat yang terbaik semestinya :)

ANDA PASTI TIDAK MENYESAL ;)

Mahukah anda sertai kami? :)
Master Ani & Rosli
mama.amna@gmail.com
0135188860

0 comments: