Monday, August 24, 2015

Set Berpantang Terbaik Pernah Hakak Cuba



Assalamualaikum
Masa anak sulung, hakak beli set bersalin hpa, complete set. Masa ngandung pulak hakak amal salindah. 

Bukan nk kata tak bagus, sebab tak konsisten kot. Makan dan guna tak habis pn. Hehe. So kesan tu tak rasa sangat.

Lepas bersalin anak kedua, hakak dok pulun buat stok susu untuk umar sebelum naik kerja. Oleh kerana terdesak kot, memang konsisten dan disiplin you makan supplement shaklee ni. 

Dan alhamdulillah memang susu mencurah curah dan badan pn rasa lain sangat compare lepas bersalin anak sulung

Since itu hakak memang amalkan shaklee dalam hidup. Sampai mengandung-bersalin-berpantang anak ketiga dan keempat. 

Kalau hakak cerita kang macam nk promote produk yang hakak jual plak kan. Tp memang nak promote pn.kuikui

Benda bagus tak baik simpan sorang2 :p

So malam ni hakak nak share la antara ribuan review pengguna set berpantang @ set bersalin shaklee ni ye. Kalau korang tengah mencari set bersalinmolek sangat la cuba ni. Boleh mula amik dr mengandung lg dah, nanti pas bersalin continue aje.hehe




Best kan? Part sembelit tu memang akk setuju kuasa 2.6billion. Lancarr membuang, idok la seriau seriau nak masuk jamban >_<

Malas cakap banyan dah aiii. Tak caya try test tengok dulu na ;)

Untuk info dan order jangan memalu whatsapp @ telegram @ sms hakak yo?
>>013.518.8860<<

0 comments: